Megszűnt egy kátyú

Karbantartás

Korábban írtunk a Szőlőhegy utcai vízvezeték-karbantartás során megrongált aszfaltburkolatról. Akkor megkerestük a Fejérvíz Zrt-t, és megkérdeztük, mikorra várhatjuk a javítást. Áprilisra ígérték:

A gerincvezeték feltárásakor megbontott aszfaltréteg végleges helyreállítása az időjárástól függően (amikor a felfagyástól már nem kell tartani) áprilisban fog megtörténni.

Csütörtökön reggel, május 17-én udvarias e-mailt küldtünk:

Áprilisnak 17 napja vége, a megbontott útburkolat még mindig nincs helyreállítva. Kérem szíves tájékoztatásukat, mikor történik meg ténylegesen a javítás.

Kora délután felpörögtek az események.

Egy óra után nem sokkal válasz érkezett:

Az Óbarok Szőlőhegy utca aszfaltozási munkálatainak elvégzésével kapcsolatban a kivitelező cég képviselőjével április közepén helyszíni bejárást tartottunk aminek során megállapítottuk, hogy a talaj visszatömörödése még nem állt meg, ezért azt a közlekedésre alkalmas állapotba tartás érdekében további murvázással javítottuk.

Május második hetében, a következő bejárás során megállapítást nyert a talaj oly mértékű visszatömörödése, hogy az aszfalt burkolat javítása elvégezhető.

A kivitelezőtől kapott tájékoztatás szerint az aszfaltozás várható befejezése május vége.

Kérem további türelmét és megértését az esetlegesen okozott kellemetlenségért.

Kettő körül megjelent egy autó, és két szaki komoly elszánással elkezdte felx-szel körülvágni a kitöredezett burkolatrészt.

Péntek délutánra új aszfalt mosolygott a gödör helyén.

Hamar eljött május vége.

Megjegyzések a Facebookról